Over Simac

Door kennis gedreven ICT-partner

Een persoonlijke en flexibele ICT-omgeving vormt de basis voor succes. Dit ondersteunt uw business en stelt u in staat om snel op veranderingen in te spelen. Dit vraagt echter wel om een ICT-partner die dit mogelijk kan maken. Grote en middelgrote organisaties vinden in Simac een betrokken, door kennis gedreven partner. Ruim 350 medewerkers zijn altijd op de hoogte van de nieuwste technologische ontwikkelingen en streven ernaar om u zo goed mogelijk te helpen.

Breed en flexibel dienstenpakket

Simac beschikt over een breed scala aan services. Van outsourcing, beheer en clouddiensten tot de uitvoering van ICT-projecten rondom werkplekken, netwerken, datacenters en security. Met dit uitgebreide dienstenpakket is Simac altijd in staat om een oplossing te realiseren die naadloos aansluiten op uw wensen. Zo kunnen uw medewerkers altijd en overal werken, met dezelfde middelen als op kantoor. En niet geheel onbelangrijk; door het naar behoefte op- en afschalen van ICT-diensten blijven de investeringen inzichtelijk en beheersbaar.

Simac als netwerkpartner: adviseur, specialist en beheerder

Het ICT-netwerk vormt de verbinding tussen gebruikers, applicaties en data. Toch is dit het meest onzichtbare deel van een organisatie, dat vaak wordt onderschat. Niet bij Simac, want wij garanderen een betrouwbaar, schaalbaar en veilig ICT-netwerk. Met Simac als partner profiteert u van de volgende voordelen:

 • Expertise

Onze ICT-netwerkengineers en -consultants zijn gespecialiseerd in netwerkoplossingen van Cisco (Cisco Gold Status) en Hewlett Packard Enterprise (HPE Gold Partner). Deze expertise deelt Simac graag met u.

 • Volledig pakket netwerkdiensten

Simac levert een uitgebreid pakket aan netwerkdiensten. We zijn specialist in verschillende typen ICT-netwerken zoals LAN, WAN en WLAN en adviseren u bij het ontwerp en de implementatie van uw netwerk. Indien gewenst zorgen we voor het onderhoud en beheer.

 • Optimale beveiliging van uw ICT-netwerk

Goede informatiebeveiliging begint bij het veiligstellen van uw ICT-infrastructuur en netwerk. Goede informatiebeveiliging hangt volledig samen met de juiste afstemming van technische en organisatorische maatregelen. Dit nemen we graag voor u uit handen. Een goede netwerkarchitectuur is namelijk de basis voor een veilige en snelle werkomgeving.

Onze netwerkdiensten bieden u:

 • een netwerk vanuit architectuur ontwikkeld;
 • 24×7 professionele monitoring;
 • betrouwbare verbindingen;
 • schaalbare netwerken;
 • veilige en gecontroleerde toegang.

Wij zijn u graag van dienst op het gebied van ICT-infrastructuren, ICT-applicaties en industriële elektronica & automatisering.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over Simac en wat we voor u kunnen betekenen? Kijk dan op onze website.

NAAR SIMAC.COM

Laatste updates

 • Blog

  IT in de zorgsector: benut kansen met Cisco SDA en Meraki

  Technologische ontwikkelingen bieden de zorgsector interessante kansen om cliënten en patiënten nóg beter te helpen. Deze veranderingen ...

 • Download

  Whitepaper: Stap voor stap bouwen aan een zelfsturend netwerk

  Veel mensen denken dat de stap naar een zelfsturend, zelflerend netwerk in één keer gezet moet worden. Niets is echter minder waar. Het is...

 • Download

  Infographic: Is uw netwerk bestand tegen de digitale revolutie?

  Wist u dat de omzet van organisaties met digital ready network twee à drie keer hoger ligt dan organisaties zonder dit netwerk? Lees meer i...